U kunt zich nu digitaal inschrijven voor het Lockwood Skatecamp 2015.

Vul hier onder het inschrijfformulier in en klik op aanmelding versturen.

Voor vragen of verdere informatie kunt u terecht bij de skatecamp manager Menno Becht via:
info@lockwoodskatecamp.be
+32 (0) 48 732 16 36

De invulvelden gemerkt met * zijn verplicht.

Maak een keuze voor de Skatecamp week


Vul hier de gegevens in van de deelnemer


Nuttige informatie


Vul hier de gegevens in van de ouder/voogd


Verlaten van de groep

Wij merken dat er steeds meer deelnemers zijn die zo nu en dan de groep willen verlaten om bijvoorbeeld naar een supermarkt te gaan. In principe blijven wij altijd als groep bij elkaar. Toch willen wij de deelnemers op bepaalde momenten de gelegenheid geven om de groep te verlaten. Uiteraard alleen met uw toestemming.


Betaling

De inschrijving is definitief zodra de betaling van 350 euro is voldaan. U kunt het bedrag betalen in Lockwood Skateshop of digitaal overmaken onder vermelding van: Skatecamp, naam van de deelnemer en de week waarvoor de deelnemer zich inschrijft. Als u gebruik maakt van de 50 euro vroegboekkorting dient de betaling uiterlijk op 15 mei 2015 voldaan te zijn.

Lockwood BVBA
IJzerenwaag 3-5
2000 Antwerpen, België
Account nummer: 001-6323550-02
Bic code/ swift: GEBABEBB
IBAN nummer: BE32 0016 3235 5002

Annuleren van de aanmelding en het vroegtijdig verlaten van het kamp

Zodra u heeft betaald is uw kind verzekerd van een plek op het kamp. Wij gaan er dan van uit dat uw kind zal deelnemen en houden hier rekening mee in onze planning. Mocht uw kind onverwachts toch niet kunnen deelnemen aan het kamp laat dit dan zo snel mogelijk aan ons weten. Annuleringen voor vrijdag 15 mei kunnen aanspraak maken op terugstorting van het volledige inschrijfgeld. Bij annuleringen tussen vrijdag 15 mei en vrijdag 12 juni heeft u recht op teruggave van de helft van het inschrijvingsgeld. Vanaf zaterdag 13 juni kunt u helaas geen aanspraak meer maken op teruggave van het inschrijvingsgeld.

Veiligheid en verzekering

  • Lockwood Skatecamp gaat ervan uit dat alle deelnemers een ziektekostenverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering hebben.
  • Lockwood Skatecamp is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van de door de deelnemer meegenomen zaken.
  • Iedere aansprakelijkheid voor lichamelijk letsel en daarmee samenhangende gevolgschade is beperkt tot het bedrag dat ter zake door onze aansprakelijkheidsverzekeraar zal worden uitgekeerd.
  • De deelnemers dienen zich aan de door ons voorgeschreven regels te houden.
  • Skateboarden is ten alle tijden op eigen risico.